Recensies

Recensies EP “The Deep End”:

NeverMindTheHype: “Dikke, of nee DIKKE stoner en sludge van MASSA, dat je best in kapitalen mag schrijven.”

3voor12: “Muziek die boven de grijze massa uitstijgt “
“Het voelt alsof je met de onbemande ruimtevlucht, Pioneer 10, het zonnestelsel uit wordt gezogen.”

Rockportaal: “Eenmaal in beweging, zijn de drie leden van Massa niet te stoppen en word je meegezogen in de slipstream van de composities.”
“De uitstekende ritmesectie…smerig… pakkend gitaarspel…dik en stroperig… doet mijn boxen kreunen en steunen.”

Peek-a-Boo: “The songs have a strong rhythm section. The guitars sound dirty and sludgy. … Massa is special, so you keep on playing this EP. In the future this band surely will come up with even more interesting things

Popunie: “De band houdt van optreden en is voornamelijk te vinden in het café/poppodium circuit. Op het podium weten de bandleden een trippy scene te creëren, waar het als rockfan moeilijk is om niet in meegezogen te worden”

Popunie (recensie 2): “De ep bevat een kleurrijk palet van melancholie, space, hoop en horror. Met de gewaagde combinatie van alleen instrumentaal werk vanuit het Massa-trio, bijgestaan door voice-overs uit archievenkrochten, is dit een formule die door minder capabele muzikanten eenvoudig tot mislukken zou zijn verdoemd. Massa weet hier met ep The Deep End uitzonderlijk in te slagen.”

DarkEntries: “Space effecten vliegen je om de oren. Dissonanties als fuzz geven je de impressie deel te zijn van een ruimte expeditie. … Heftig plaatje deze ‘Massa’ ep.”

Mr.DOOM: “One of the best tracks that I listen recently.”

Good Music Productions: “With a massive load of atmospheric rock added to the sludge, this is going to be a nice trip. It certainly is a while ago when I heard some good rock music!”

 

 

EP bestellen of downloaden?

EP’s bestellen? Onze EP ‘the Deep End’ (2016) is te beluisteren op Spotify en te downloaden op Bandcamp en iTunes.

Wil je een mooi fysiek exemplaar? Kom naar een optreden en koop hem en dan krijg je er een dikke knuffel bij